jul 07

Doe je mee: Vragenlijst Agrarische Bedrijfsovername

‘Want je wilt toch samen kerstfeest kunnen vieren’. Die opmerking typeert dat bedrijfsovername best spannend kan zijn. Daarom werken de 4 agrarische hogescholen samen met NAJK, LTO en veel praktijkpartners aan middelen om dit proces nog weer beter te laten verlopen. Om direct aan te sluiten bij de praktijk behoefte is er een vragenlijst gemaakt voor alle betrokkenen: de overdrager, de overnemer, als broer/zus of andere directe relatie; als het maar over jouw eigen ervaring in een (goeddeels) doorlopen overnameproces. Doe je mee?

De vragenlijst is 100% anoniem, niemand kan herleiden wie welke antwoorden geeft of over welk bedrijf het gaat. Doe mee en verspreid het in je netwerk zodat ook anderen met hun eigen ervaring die door kunnen geven. Het invullen van de vragenlijst neemt 15 tot 20 minuten van uw tijd in beslag. Direct naar vragenlijst https://response.questback.com/stoas/bedrijfsovername

NAJK pagina: www.najk.nl/bedrijfsovernam-projecten/ met achtergrondinfo, kijk bij Expeditie Bedrijfsovername. Tot 23 augustus staan de vragen open.