Bedrijfsfinanciering

Het afsluiten van een zakelijke financiering is in de afgelopen jaren flink veranderd voor MKB Nederland. Waar u voorheen met uw jaarcijfers uw bankkantoor binnenwandelde, bestaat dat bankkantoor misschien nu niet eens meer. En een aanspreekpunt?

Veel ondernemers hebben deze niet eens meer of deze is in de laatste jaren meermaals veranderd. Dus: hoe weet u als ondernemer waar u voor welke vraag terecht kunt? Wij kennen de weg en hebben financieringsoplossingen voor al uw zakelijke investeringen. Bedrijfsfinancieringen van Huisman & Partners is powered by Financieringsgilde.

Financieringsplan
Er is veel veranderd. Sinds de kredietcrisis vragen financiers veel meer en andere soort informatie voor een aanvraag. Hierdoor zien we dat ondernemers steeds vaker hulp zoeken bij een specialist die de ondernemer kan helpen en begeleiden in het financieringstraject. Deze hulp kan verhelderend zijn, maar ook versnellend werken. Daarnaast heeft de ondernemer via één kanaal toegang tot een groot palet aan financiers.

Wij zijn uw hulp in de wereld van (alternatieve) bedrijfs- en vastgoedfinancieringen. Wij weten als geen ander aan welke eisen een financieringsplan dient te voldoen. Dus twijfel niet langer: schakel ons in op het moment dat u investeringsplannen hebt.

Misschien bent u ook geïnteresseerd in: