diensten informatie

Investeren

Investeren: iedere ondernemer heeft er eens mee te maken. Een nieuwe auto? Werkkapitaal om uw onderneming te laten groeien? Een eigen pand? Bedrijf overnemen? Zomaar een greep uit mogelijke investeringsbehoeften die u kunt hebben.

Maar: hoe gaat u dat betalen? Waar haalt u uw financiering vandaan? Of misschien wilt u eens toetsen of u nu de beste voorwaarden heeft voor uw lopende financieringen. Vroeger belde u uw relatiebeheerder bij uw bank. Maar banken zijn steeds minder benaderbaar. U heeft uw bank niet meer nodig: u kunt voor uw financieringsverzoeken bij Huisman & Partners terecht.

En bent u al klant bij Huisman & Partners? Dan hebben wij de meeste gegevens al voor handen en kunnen wij snel met u meedenken of met een advies op maat komen.

Vastgoedfinanciering
Investeren in vastgoed? Wij begeleiden ook bij vastgoedfinancieringen. Een tweede huis, een vakantiewoning, een woning voor de verhuur. Wij adviseren startende beleggers maar kunnen ook de gevestigde belegger uitstekend van dienst zijn. Portefeuillebeheer? Financiering van projectontwikkeling? U kunt bij ons terecht. Wij zorgen voor transparant inzicht met bijbehorend advies en uiteindelijk de best passende vastgoedfinanciering.

Misschien bent u ook geïnteresseerd in: