Estate- en financiële planning

Estate- en financiële planning klinkt chique. Waar het op neerkomt, is dat wij u helpen om uw vermogen op te bouwen en veilig te stellen. Zo kunt u er later zorgeloos van genieten, en blijft het geld zoveel mogelijk binnen de familie. Tenzij u andere wensen heeft, natuurlijk.

Fiscaal optimum
Onze cliënten hebben vaak de volgende wensen. Misschien herkent u deze:

  • Inzicht hebben in het (netto) besteedbare inkomen na pensionering.
  • Lijfrente, pensioen of kapitaal opbouwen om zorgeloos van de oude dag te genieten.
  • Vermogen overdragen tijdens het leven om het familiekapitaal zo groot mogelijk te houden (besparing toekomstige erfbelasting).
  • Vermogen overdragen tijdens het leven om de (hoge) eigen bijdrage bij opname in een verzorgingshuis te voorkomen.
  • Testament optimaliseren.
  • Huwelijksgoederenregime aanpassen.

Wat doet een estate of financieel planner?
Uw estate- of financiële planning wordt verzorgd door onze belastingadviseurs en fiscaal juristen. Zij verkennen uw wensen en mogelijkheden met u, en schetsen het fiscale optimum (maximale belastingbesparing). Vanzelfsprekend zijn uw eigen wensen en voorkeuren uiteindelijk bepalend voor de keuzes die u maakt.

Wilt u meer weten? Neem dan contact op met een van onze inhoudelijke experts.

Pakketten

Voor een bedrijf is de voorspelbaarheid van kosten altijd prettig. Daarom bieden wij onze diensten in een aantal pakketten aan.

Pakket 1

Een prima pakket voor de ondernemer die de administratie en fiscale aangiften gewoon goed geregeld wil hebben. Daarnaast is het prettig dat u altijd kunt bellen met uw eigen adviseur. Een aantal keer per jaar organiseren wij informatieve bijeenkomsten.

“Ik weet dat mijn administratie in goede handen is, en dat ik niet teveel belasting betaal. Dat geeft me rust. Doordat we mijn plannen bespreken, ben ik meer bewust van wat echt belangrijk is. Heel prettig dat ik bij twijfel altijd met mijn adviseur kan bellen.”

Informatie aanvragen
Pakket 2

De ondernemer die daarnaast ook graag up-to-date inzicht in de cijfers heeft, doelgericht werkt en een klankbord op prijs stelt.

“Door inzicht in de actuele cijfers kan ik veel beter inspelen op de ontwikkelingen. Door de gesprekken met mijn adviseur blijf ik scherp op waar ik mee bezig ben. Hierdoor krijg ik meer ruimte en inzicht om te ondernemen.”

Informatie aanvragen
Pakket 3

Een heel geschikt pakket voor u als u graag uw eigen plan trekt, uw eigen doelen en acties op wil volgen en verrast wil worden door uw eigen, kritisch meedenkende, sparringpartner.

“In mijn sparringpartner heb ik eindelijk de persoon gevonden om te kunnen sparren. Hij is ook ondernemend en in voor nieuwe dingen. Bovendien durft hij kritische vragen te stellen. Hierdoor komen sluimerende punten boven tafel. De tools die we gebruiken leiden tot meer inzicht en inspiratie. Ik word gestimuleerd om door te pakken en te vernieuwen. We krijgen zelfs grip op de cijfers van de toekomst!”

Informatie aanvragen