Woninghypotheken Woerden

Uw hypotheek via Huisman & Partners

Uw eerste huis kopen en benieuwd wat je kunt lenen? Verhuizen? Verbouwen of verduurzamen? Of misschien uw kinderen schenken? Een tweede huis? Op veel momenten kan er iets spelen omtrent uw (nieuwe) eigen woning en de hypotheek.

Ook voor al deze vragen kunt u bij Huisman & Partners terecht
We nemen u mee in het hele traject: van de eerste oriëntatie tot het moment dat u bij de notaris zit. Dit hoeft niet ingewikkeld te zijn of lang te duren. Ons doel is u in dit traject te ontzorgen, zodat u alleen nog maar plannen hoeft te maken.

Omdat wij werken met bijna álle hypotheekverstrekkers, hebben wij altijd een hypotheek die bij u past. Daarmee bent u verzekerd van de beste voorwaarden en een traject zonder gedoe, geheel onafhankelijk.

Maximale hypotheek berekenen
Benieuwd naar uw maximale hypotheek? Benieuwd of u uw droomhuis kunt betalen? Of dit mogelijk is, hangt af van een aantal factoren: inkomsten en uitgaven, de koopsom en eventuele verbouwing (de investering) en de te betalen rente. Deze bespreken we graag met u. Zo weet u wat uw maximale hypotheek is en kunt u gericht op zoek gaan naar uw droomwoning. Benieuwd naar uw maximale hypotheek? Doe een proefberekening in onze rekenmodule.

Altijd actueel
De hypotheekmarkt is altijd in beweging. Momenteel is er sprake van ontwikkelingen op rentegebied en hebben per 1 januari weer de nodige wijzigingen plaatsgevonden. Wij houden de actualiteiten in de gaten en volgen de trends op de woningmarkt. We hebben dagelijks inzicht in de actuele hypotheekrentes, waardoor wij u altijd van het beste advies kunnen voorzien.

Misschien bent u ook geïnteresseerd in: