Huisman & Partners: uw vertrouwde partner

Gunstig koersen in elke wind

U had een droom. Een visie. Daarom bent u ondernemer geworden. Daarom werkt u ergens naartoe. U kunt zich niet laten opslokken door dagelijkse beslommeringen, want u moet één oog op de horizon houden. Doelen stellen op de korte en langere termijn, en die behalen. Met uw financieel en fiscaal adviseur stippelt u een koers uit, navigerend op cijfers en feiten. U bent de kapitein en wij uw stuurman. Zo helpen wij u een gunstige koers varen, of u de wind nu mee heeft of tegen.

Praktisch, betrokken, verantwoordelijk

Huisman & Partners is niet alleen gevestigd in het groene hart: de medewerkers hebben ook een groen hart. Opvallend veel van onze mensen komen van de boerderij of van het platteland. Misschien verklaart dat onze werklust wel. Aanpakkers zijn we. Praktisch, betrokken en verantwoordelijk. We gaan met plezier voor en met u aan het werk. Elke dag weer.

Vertrouwd en betrouwbaar

U vertrouwt erop dat wij u de juiste adviezen geven omtrent uw bedrijf en (persoonlijke) financiële toekomst. Dat vertrouwen is terecht.
Kwaliteit, deskundigheid en actuele kennis van zaken staan bij ons hoog in het vaandel. Daarom is ons kantoor aangesloten bij en mag het keurmerk voeren van de Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen (NOAB).

Onze belastingadviseurs zijn ingeschreven in het Register Belastingadviseurs en hebben een permanente educatie-verplichting. U weet dan ook zeker dat hun kennis en adviezen actueel zijn. Naast belastingadviseurs hebben wij ook fiscaal juristen in dienst.

Onze specialismes

MKB

De meeste van onze cliënten zijn MKB’ers. Wij zijn onder meer actief in de sectoren bouw, handel & techniek, gezondheidszorg en horeca. Wij weten wat er in uw branche speelt.

Agrarische sector

Een flink deel van onze klanten bestaat uit melkveehouders en andere agrarische ondernemers in het Groene Hart. Handig dat een aantal van onze adviseurs boerenzoon of boerendochter is. Zij begrijpen wat u beweegt en wat uw uitdagingen zijn.

Maak kennis met Huisman & Partners

financieel en fiscaal adviseurs | adviseurs personeel en salaris

Huisman & Partners heeft 31 medewerkers  in dienst. Praktische en pro-actieve vakmensen
die uw administratie voeren en zorgen dat u niet meer belasting betaalt dan nodig.

Maak kennis met onze mensen