Woninghypotheken Woerden

Hypotheekadvies op maat

Wij vinden het belangrijk u mee te nemen in het hele traject van het krijgen van een hypotheek en dit met concrete stappen te doen. Onderstaand een korte opsomming hiervan. Meer weten? Maak een afspraak met onze hypotheekadviseur!

1) Kennismaking en hypotheekberekening
Tijdens deze kennismaking zoomen we in op uw dromen en wensen.

Vaak hebben we vooraf al even contact gehad en zijn er al wat gegevens bekend. Al klant van Huisman & Partners? Dan hebben we uw gegevens natuurlijk al. Tijdens dit gesprek kunnen we al wat meer vertellen over uw mogelijkheden en de bijbehorende lasten. We bespreken onze werkzaamheden en de bijbehorende tarieven. Weten wat je kunt lenen? Doe eens een proefberekening.

Belangrijke voetnoot: u bepaalt de plek en tijd van onze afspraak. Aan de keukentafel? In de avond? Bij ons op kantoor? We overleggen graag wat uw wens is!

2) Oriënteren op het vervolg
Afhankelijk van uw wensen, kunt u zich oriënteren op het vervolg. Bijvoorbeeld het bekijken van woningen, misschien wel bieden of nadenken over uw verbouwwensen. Ook hierin denken wij graag mee, bijvoorbeeld door de waarde van de woning die u op het oog heeft te onderzoeken. Dit kan helpen bij uw eventuele bod. Via ons netwerk van taxateurs kunnen we u hierin ondersteunen.

3) Hypotheekadvies op maat
U heeft gekocht! Of de verbouwplannen zijn concreet! Nu de hypotheek nog. Vooruitlopend op ons vervolggesprek (waarvoor we een afspraak maken) ontvangt u een vragenlijst waarmee we een aantal dingen vaststellen. Denk aan uw kennis en ervaring, uw financiële positie en, last but not least, uw wensen. Op basis van dit klantprofiel, aangevuld met uw inkomensgegevens en eventuele hypotheekverleden, kunnen we u het beste advies geven!

Hierin hebben we aandacht voor:

  • uw huidige en toekomstige financiële situatie;
  • welke hypotheekvorm het beste bij u past;
  • een vergelijk van verschillende hypotheekaanbieders;
  • welke risico’s u bereid bent wel of niet te nemen;
  • fiscale aspecten van uw hypotheek.

Bij ons betaalt u één bedrag voor uw hypotheekadvies. Hierin zijn ook inbegrepen bemiddelingskosten voor verzekeringen op het gebied van arbeidsongeschiktheid, overlijden en werkloosheid.

Hebt u een aankoopmakelaar, taxateur of bankgarantie nodig? Ook daarmee kunnen wij u van dienst zijn. We werken samen met diverse partners en kunnen u tegen scherpe tarieven ook op dit gebied ontzorgen.

4) Uw huis gefinancierd
Nadat we de hypotheekaanvraag hebben voorgelegd, volgt een voorlopige offerte van de hypotheekverstrekker. Deze bespreken we met u. Bent u akkoord met het voorstel en zijn alle documenten, die wij voor u indienen, positief beoordeeld? Dan ontvangen we het definitieve aanbod. Rest alleen nog tekenen en de hypotheek is rond.

5) Tot de sleuteloverdracht
Is alles getekend en de hypotheek rond? Dan is het wachten op de datum van de sleuteloverdracht. Ook dan kunnen we u ondersteunen, bijvoorbeeld door te schakelen met de notaris indien gewenst en de notaris alvast te voorzien van de benodigde documenten. Wij ontzorgen u van begin tot eind!

Afspraak maken?
Dus: benieuwd wat u kunt lenen? Of hebt u vandaag uw droomwoning op Funda gezien? Of moet die verbouwing nu toch echt geregeld worden? Maak vandaag dan nog een afspraak met Jan!

Misschien bent u ook geïnteresseerd in: