diensten informatie

Financieringsgilde Woerden powered by Huisman & Partners

Huisman & Partners kan als franchisenemer van Financieringsgilde voor u de beste financiering regelen. Iedere financieringsaanvraag begint met een persoonlijke kennismaking met onze adviseur Jan Kok. Tijdens een intake wordt uw bedrijfssituatie besproken, het doel van de financiering en uw wensen. Zo krijgt u direct inzicht in de mogelijkheden en weet u waar u aan toe bent.

Vier redenen voor onafhankelijk advies

 • Beste voorwaarden
  Vergelijk samen met uw adviseur meer dan 100 producten. Ook die van uw eigen bank.
 • Grootste slagingskans
  In één keer succesvol door onze onderbouwing op alle belangrijke onderdelen.
 • Voordeel
  Ontvang korting op de afsluitkosten, omdat wij als collectief voor u onderhandelen.
 • Geen gedoe
  Uw persoonlijk adviseur regelt alles voor u. Van aanvraag tot financiering.

Bedrijfsfinancieringen van Huisman & Partners is powered by Financieringsgilde. Financieringsgilde heeft vestigingen door het hele land. Door deze dekking en de vele transacties die we hebben begeleid, hebben wij gemakkelijker toegang tot een breed palet aan financieringsproducten. Dat is in uw voordeel: de voordelen hebben wij hierboven opgesomd.

Wij kijken naar de mogelijkheden bij diverse geldverstrekkers, met uiteindelijk één doel: het beste aanbod voor u als ondernemer. Dat kan op basis van het rentetarief, maar ook zeker op basis van de gestelde voorwaarden.

Investeringsplannen? Gewoon eens sparren? Bel of mail onze adviseur Jan Kok (06 – 28 88 63 22). Klik hier voor meer informatie over Financieringsgilde.

Misschien bent u ook geïnteresseerd in: