Fiscaal-juridisch advies

Welke bedrijfsstructuur is voor mij de meest handige of voordelige? Hoe stel ik mijn ondernemingsvermogen veilig? Dat zijn vragen die wij bij Huisman & Partners regelmatig krijgen. Net als vragen over bedrijfsoverdracht, bedrijfsopvolging, herstructurering, fusie of splitsing.

Belastingadviseurs en fiscaal juristen
Onze belastingadviseurs (RB en RBc) en fiscaal juristen beschikken over de juiste expertise om u bij dit soort vraagstukken van dienst te zijn. Een optimaal (fiscaal) resultaat staat daarbij voorop. Zij signaleren bedreigingen maar benutten vooral ook kansen. Alles binnen de kaders van de fiscale wet- en regelgeving, dat spreekt voor zich.

Waar expertise uit aanpalende vakgebieden nodig is, zetten wij ons netwerk in om die voor onze klanten te verkrijgen. Daar hoeven klanten dus niet zelf naar op zoek. Omdat wij de regie houden, krijgen zij bovendien een integraal beeld van hun mogelijkheden.

Wilt u meer weten? Neem dan contact op met een van onze inhoudelijke experts.

Pakketten

Voor een bedrijf is de voorspelbaarheid van kosten altijd prettig. Daarom bieden wij onze diensten in een aantal pakketten aan.

Pakket 1

Een prima pakket voor de ondernemer die de administratie en fiscale aangiften gewoon goed geregeld wil hebben. Daarnaast is het prettig dat u altijd kunt bellen met uw eigen adviseur. Een aantal keer per jaar organiseren wij informatieve bijeenkomsten.

“Ik weet dat mijn administratie in goede handen is, en dat ik niet teveel belasting betaal. Dat geeft me rust. Doordat we mijn plannen bespreken, ben ik meer bewust van wat echt belangrijk is. Heel prettig dat ik bij twijfel altijd met mijn adviseur kan bellen.”

Informatie aanvragen
Pakket 2

De ondernemer die daarnaast ook graag up-to-date inzicht in de cijfers heeft, doelgericht werkt en een klankbord op prijs stelt.

“Door inzicht in de actuele cijfers kan ik veel beter inspelen op de ontwikkelingen. Door de gesprekken met mijn adviseur blijf ik scherp op waar ik mee bezig ben. Hierdoor krijg ik meer ruimte en inzicht om te ondernemen.”

Informatie aanvragen
Pakket 3

Een heel geschikt pakket voor u als u graag uw eigen plan trekt, uw eigen doelen en acties op wil volgen en verrast wil worden door uw eigen, kritisch meedenkende, sparringpartner.

“In mijn sparringpartner heb ik eindelijk de persoon gevonden om te kunnen sparren. Hij is ook ondernemend en in voor nieuwe dingen. Bovendien durft hij kritische vragen te stellen. Hierdoor komen sluimerende punten boven tafel. De tools die we gebruiken leiden tot meer inzicht en inspiratie. Ik word gestimuleerd om door te pakken en te vernieuwen. We krijgen zelfs grip op de cijfers van de toekomst!”

Informatie aanvragen