Coach-sparringpartner

Elke ondernemer, groot of klein, moet beslissingen nemen voor de korte en langere termijn. Daarom heeft bijna elke ondernemer wel eens behoefte om zijn of haar ideeën en zorgen met een vertrouwd persoon te bespreken.
Ja-knikkers zijn er genoeg, maar wie kan en durft kritisch met u mee te kijken? Belangrijker nog: wie vertrouwt u die rol toe?

Ondernemerscoach en sparringpartner
Huisman & Partners heeft een vertrouwensband met al haar klanten. We weten veel van hen, niet alleen vanwege de cijfertjes op papier maar omdat we regelmatig met elkaar spreken en bij het bedrijf over de vloer komen. Daarom zijn wij de ideale coach en sparringpartner van ondernemers: positief-kritisch, creatief en rationeel.

Wel of niet uitbreiden? Nu die investering doen of over een paar jaar? Blijven groeien of eerst consolideren? Verkopen, een manager nemen of overdragen binnen de familie? Wij denken graag met u mee en geven u met feiten en cijfers onderbouwd advies zodat u de juiste beslissingen kunt nemen.

Ondernemingsstrategie bepalen
Welk dienstenpakket u kiest, u krijgt altijd een zekere mate van coaching. Heeft u behoefte aan een uitgebreidere vorm van coaching om uw koers te bepalen? Dan is een strategische analyse misschien iets voor u:

  • Tijdens twee gesprekken bespreken we uw onderneming, uw dromen en uw zorgen met elkaar. Met het derde gesprek delen we de resultaten van de gesprekken in de vorm van een plan van aanpak.
  • Het plan van aanpak is geen papieren tijger. Verre van zelfs. Het telt slechts één A4 die uw visie, missie, doelen en te volgen strategie helder weergeeft, en een overzicht van concrete acties voor het komende jaar.
  • Het plan en de actielijst samen geven u het stuur in handen om uw bepaalde doelen te bereiken. Om u op koers te houden, komen we regelmatig terug op het plan, de acties en uw vorderingen in de opvolging daarvan.

Wilt u meer weten? Neem dan contact op met een van onze inhoudelijke experts.

Pakketten

Voor een bedrijf is de voorspelbaarheid van kosten altijd prettig. Daarom bieden wij onze diensten in een aantal pakketten aan.

Pakket 1

Een prima pakket voor de ondernemer die de administratie en fiscale aangiften gewoon goed geregeld wil hebben. Daarnaast is het prettig dat u altijd kunt bellen met uw eigen adviseur. Een aantal keer per jaar organiseren wij informatieve bijeenkomsten.

“Ik weet dat mijn administratie in goede handen is, en dat ik niet teveel belasting betaal. Dat geeft me rust. Doordat we mijn plannen bespreken, ben ik meer bewust van wat echt belangrijk is. Heel prettig dat ik bij twijfel altijd met mijn adviseur kan bellen.”

Informatie aanvragen
Pakket 2

De ondernemer die daarnaast ook graag up-to-date inzicht in de cijfers heeft, doelgericht werkt en een klankbord op prijs stelt.

“Door inzicht in de actuele cijfers kan ik veel beter inspelen op de ontwikkelingen. Door de gesprekken met mijn adviseur blijf ik scherp op waar ik mee bezig ben. Hierdoor krijg ik meer ruimte en inzicht om te ondernemen.”

Informatie aanvragen
Pakket 3

Een heel geschikt pakket voor u als u graag uw eigen plan trekt, uw eigen doelen en acties op wil volgen en verrast wil worden door uw eigen, kritisch meedenkende, sparringpartner.

“In mijn sparringpartner heb ik eindelijk de persoon gevonden om te kunnen sparren. Hij is ook ondernemend en in voor nieuwe dingen. Bovendien durft hij kritische vragen te stellen. Hierdoor komen sluimerende punten boven tafel. De tools die we gebruiken leiden tot meer inzicht en inspiratie. Ik word gestimuleerd om door te pakken en te vernieuwen. We krijgen zelfs grip op de cijfers van de toekomst!”

Informatie aanvragen