Coach-sparringpartner

Elke ondernemer, groot of klein, moet beslissingen nemen voor de korte en langere termijn. Daarom heeft bijna elke ondernemer wel eens behoefte om zijn of haar ideeën en zorgen met een vertrouwd persoon te bespreken.
Ja-knikkers zijn er genoeg, maar wie kan en durft kritisch met u mee te kijken? Belangrijker nog: wie vertrouwt u die rol toe?

Ondernemerscoach en sparringpartner
Huisman & Partners heeft een vertrouwensband met al haar klanten. We weten veel van hen, niet alleen vanwege de cijfertjes op papier maar omdat we regelmatig met elkaar spreken en bij het bedrijf over de vloer komen. Daarom zijn wij de ideale coach en sparringpartner van ondernemers: positief-kritisch, creatief en rationeel.

Wel of niet uitbreiden? Nu die investering doen of over een paar jaar? Blijven groeien of eerst consolideren? Verkopen, een manager nemen of overdragen binnen de familie? Wij denken graag met u mee en geven u met feiten en cijfers onderbouwd advies zodat u de juiste beslissingen kunt nemen.

Ondernemingsstrategie bepalen
Welk dienstenpakket u kiest, u krijgt altijd een zekere mate van coaching. Heeft u behoefte aan een uitgebreidere vorm van coaching om uw koers te bepalen? Dan is een strategische analyse misschien iets voor u:

  • Tijdens twee gesprekken bespreken we uw onderneming, uw dromen en uw zorgen met elkaar. Met het derde gesprek delen we de resultaten van de gesprekken in de vorm van een plan van aanpak.
  • Het plan van aanpak is geen papieren tijger. Verre van zelfs. Het telt slechts één A4 die uw visie, missie, doelen en te volgen strategie helder weergeeft, en een overzicht van concrete acties voor het komende jaar.
  • Het plan en de actielijst samen geven u het stuur in handen om uw bepaalde doelen te bereiken. Om u op koers te houden, komen we regelmatig terug op het plan, de acties en uw vorderingen in de opvolging daarvan.

Wilt u meer weten? Neem dan contact op met een van onze inhoudelijke experts.

Misschien bent u ook geïnteresseerd in: