Boekhouding

De administratie… oh, ja, die moet ook weer gedaan worden. Voor veel ondernemers is de boekhouding doen op zijn zachts gezegd niet hun hobby. Wij nemen die taak graag van u over, zodat u meer tijd overhoudt voor andere werkzaamheden.

Administratie, jaarrekening en fiscale aangiften
Natuurlijk kunnen wij uw administratie voor u verwerken. Daarvoor gebruiken wij ons online pakket. Via de management-monitor blijft u op de hoogte van de stand van zaken binnen uw bedrijf. U ziet precies waar u staat. Boekt u zelf de administratie in, al dan niet online? Dan levert u de boekhouding bij ons aan en maken wij de jaarrekening voor u op en de bijbehorende fiscale aangiften.

Alle cijfers op een rij
Na het opmaken van de jaarrekening en de fiscale aangiften, bespreken wij de cijfers met u. Wij informeren u graag over uw investeringsruimte, geven u fiscaal voordelige tips en adviseren u over eventuele vervolgstappen. Zo helpen wij u optimaal gebruikmaken van de mogelijkheden die u hebt.

Wilt u meer weten? Neem dan contact op met een van onze inhoudelijke experts.

Pakketten

Voor een bedrijf is de voorspelbaarheid van kosten altijd prettig. Daarom bieden wij onze diensten in een aantal pakketten aan.

Pakket 1

Een prima pakket voor de ondernemer die de administratie en fiscale aangiften gewoon goed geregeld wil hebben. Daarnaast is het prettig dat u altijd kunt bellen met uw eigen adviseur. Een aantal keer per jaar organiseren wij informatieve bijeenkomsten.

“Ik weet dat mijn administratie in goede handen is, en dat ik niet teveel belasting betaal. Dat geeft me rust. Doordat we mijn plannen bespreken, ben ik meer bewust van wat echt belangrijk is. Heel prettig dat ik bij twijfel altijd met mijn adviseur kan bellen.”

Informatie aanvragen
Pakket 2

De ondernemer die daarnaast ook graag up-to-date inzicht in de cijfers heeft, doelgericht werkt en een klankbord op prijs stelt.

“Door inzicht in de actuele cijfers kan ik veel beter inspelen op de ontwikkelingen. Door de gesprekken met mijn adviseur blijf ik scherp op waar ik mee bezig ben. Hierdoor krijg ik meer ruimte en inzicht om te ondernemen.”

Informatie aanvragen
Pakket 3

Een heel geschikt pakket voor u als u graag uw eigen plan trekt, uw eigen doelen en acties op wil volgen en verrast wil worden door uw eigen, kritisch meedenkende, sparringpartner.

“In mijn sparringpartner heb ik eindelijk de persoon gevonden om te kunnen sparren. Hij is ook ondernemend en in voor nieuwe dingen. Bovendien durft hij kritische vragen te stellen. Hierdoor komen sluimerende punten boven tafel. De tools die we gebruiken leiden tot meer inzicht en inspiratie. Ik word gestimuleerd om door te pakken en te vernieuwen. We krijgen zelfs grip op de cijfers van de toekomst!”

Informatie aanvragen